„Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.”
Henry David Thoreau

Ne asumăm angajamentul de a oferi celor care ni se alătură un mediu de lucru sigur, precum și posibilitatea de dezvoltare profesională și personală. Pentru noi, fiecare angajat este important și suntem conștienți de faptul că doar investind în oameni și lucrând împreună vom reuși să realizăm unul dintre cele mai moderne și eficiente proiecte de reciclare a deșeurilor miniere.

Angajarea la Romaltyn

Pentru că ne dorim calitate și transparență în tot ceea ce facem, la noi, procesul de angajare presupune parcurgerea mai multor etape. Le vei afla aici, tocmai pentru a ști exact ce urmează să se întâmple, în cazul în care ai decis că vrei să mergi cu noi pe „drumul carierei” tale.

 • Depunerea CV-ului
  O poți face pe mai multe căi: trimițându-l, însoțit de o scrisoare de intenție, la adresa resurse.umane@romaltyn.ro, aplicând online pe site sau depunându-l direct la sediul companiei noastre. Pentru a-ți veni în ajutor, poți găsi aici un formular de CV, în care ai de completat informații legate de identitatea ta, pregătirea și experiența profesională, abilități și competențe profesionale și personale.
 • Analiza candidaturii
  CV-ul tău va fi atent analizat și înregistrat în baza noastră de date.
 • Prima întâlnire cu un reprezentant al Serviciului Resurse Umane
  În situația în care candidatura ta se potrivește cu postul pentru care ai aplicat sau pentru un altul vacant în companie, vei fi contactat de către un reprezentant al Serviciului Resurse Umane pentru a stabili o primă întâlnire. În urma acesteia, atunci când rezultatul este favorabil, vei participa la interviul cu șeful serviciului în care există poziţia vacantă, alături de reprezentantul Serviciului Resurse Umane.
 • Testare / Centru de Evaluare / Probă de lucru
  În funcție de specificul și de complexitatea postului pot fi efectuate teste și probe de lucru ce vizează cunoștințele, abilitățile, personalitatea sau potențialul fiecăruia dintre candidați.
 • Alegerea celui/celei mai potrivit(e) candidat(ă) și oferta de muncă
  Pe baza tuturor informațiilor obținute, cei responsabili de tot acest proces vor decide care este candidatul ce corespunde cel mai bine cerinţelor postului vacant. Dacă ești tu acela/aceea, vei fi contactat(ă) de un reprezentant al Serviciului Resurse Umane în vederea discutării ofertei de angajare.

Bine ai venit în echipa noastră! Îți dorim succes în continuare și-ți mulțumim pentru încredere!

Integrare

Suntem conștienți cât este de important un bun start în cadrul unei companii și că de modul cum acesta se realizează depinde în mare parte evoluția ulterioară a noului venit/a noii venite.

Astfel, încă de la sosire, vei urma un parcurs elaborat de integrare, atent supravegheat de serviciul Resurse Umane și de către șeful tău direct, scopul fiind acela de a-ți însuși primele repere: viziunea, misiunea și valorile noastre, istoria companiei, modul nostru de organizare și funcționare, colegii.

Vei primi toate informațiile utile acomodării și adaptării tale, completate de cele tehnice și comportamentale specifice postului tău.

Formare/dezvoltare

Credem că descoperirea potențialului și a talentelor angajaţilor şi dezvoltarea lor prin instruire şi educaţie sunt factorii cei mai importanţi în stabilirea unei profitabilităţi pe termen lung pentru companie și în reușita proiectului nostru.

Pentru că fiecare angajat contribuie, prin munca sa, la atingerea obiectivelor și obținerea rezultatelor, acordăm o mare atenție îmbunătățirii permanente a competențelor lor, prin participarea la cursuri, workshop-uri, seminarii și congrese.

 

Mai degrabă decât oameni perfecționiști, ne dorim oameni ambițioși și motivați, dornici de dezvoltare continuă și orientați spre acțiune!

Beneficii

Cum ne propunem să te ținem motivat(ă) în Romaltyn?

 • Mediul de lucru
  Vei beneficia în Romaltyn de tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți desfășura munca, de la birouri și spații ergonomic amenajate, până la dotări moderne și echipamente de protecție.
 • Climatul de muncă
  Pentru noi sunt importante comunicarea deschisă și transparentă, atitudinea proactivă, spiritul de echipă, încrederea în noi, ca oameni, dar și în abilitățile și cunoștințele noastre și, mai ales, respectul.
 • Integrare și dezvoltare
  Îți oferim suport în integrare, iar la 3 luni de la venirea ta în Romaltyn vom analiza împreună în ce măsură așteptările ți-au fost satisfăcute și ce e de făcut mai departe.
  Periodic, munca ta va fi evaluată și vom identifica împreună nevoia ta de dezvoltare și cum te putem susține.
 • Autorizații și certificări
  Te încurajăm și susținem în obținerea de certificări cerute de postului tău, precum și autorizări și re-autorizări necesare muncii tale.
 • Biblioteca Romaltyn
  „Un om informat este un om puternic.” – John Davison Rockefeller
  În biblioteca noastră vei avea acces la cărți și reviste de specialitate, care te vor ajuta să-ți dezvolți cunoștințele și să-ți lărgești orizonturile.
 • Participare directă la viața comunității
  Vei avea ocazia să te implici direct în diverse acțiuni menite să susțină comunitatea și semenii noștri.
 • Azi e ziua ta, „La Mulți Ani!”
  Ne bucurăm alături de tine de ziua aceasta specială și-ți oferim o mică atenție.
 • Angajatul „Premium”
  Colegul „Premium” este propus de către ceilalţi colegi, în fiecare lună. La final se alege un câştigător, care va fi recompensat.
 • „Ziua de sport”
  „Mens sana in corpore sano.” (Thales)/„O minte sănătoasă într-un corp sănătos.”
  Cei/cele care doresc să se relaxeze prin mișcare și să petreacă timp liber cu colegii, pentru a se cunoaște mai bine, o pot face printr-o activitate sportivă, organizată într-o anume zi din săptămână.
 • Petrecerea de sfârșit de an
  Este un alt prilej de a ne simți bine împreună, în spiritul sărbătorilor care se apropie.
 • Excursii/Picnic
  Pentru iubitorii de mișcare în natură, organizăm excursii și diverse alte ieșiri. Îți poți aduce și familia sau prietenul/prietena.
 • Teambuilding
  Este un prilej de a ne cunoaște mai bine și de a ne suda ca echipă, prin intermediul unor activități distractive din care avem multe de învățat.