Responsabilitate

Desfășurarea în bune condiții a activității noastre presupune pe de-o parte stăpânirea tehnologiilor, pe de altă parte implică o atitudine deschisă, corectă, atenția și contribuția la dezvoltarea și nevoile comunității și asumarea unui angajament ferm față de parteneri în sensul larg: angajați, colaboratori, vecini, autorități, comunitate. Investim în activitatea noastră peste 40 milioane de dolari, având în vedere cele mai avansate standarde ale industriei și am deschis colaborări care să transforme proiectul Romaltyn într-un pilot regional de bună practică.

Ne-am selectat partenerii în mod deosebit dintre companiile locale specializate pentru a contribui și în acest mod la valorificarea potențialului de creștere a zonei. Vom avea o echipă de aproximativ 200 de persoane și vom contribui la bugetul comunității prin plata impozitelor și taxelor locale.

Implicare

Dorim să fim parte a dezvoltării regiunii Baia Mare și a tradițiilor ei. Am inițiat discuții cu mediul universitar pentru a contribui la pregătirea profesională a studenților.

Planificăm stagii de cercetare și module de practică în laboratorul și instalațiile uzinei, acordarea de facilități tinerilor care doresc să dezvolte o carieră în geologie și minerit.

Susținem proiectele dedicate educației și excelenței profesionale și dorim să fim alături de cei care oferă o șansă în plus valorificării unora dintre cele mai importante resurse: potențialul și talentul.