„Mulți consideră un loc de muncă avantajos locul de muncă unde ai cât se poate de multe beneficii și ești foarte bine plătit.

Eu cred că un loc de muncă avantajos este clădit datorită relațiilor și experiențelor zilnice dintre angajați. Cred că sunt trei principii după care trebuie să te ghidezi dacă îți cauți locul de muncă cel mai potrivit: MÂNDRIE de a face ceea ce faci, ÎNCREDERE în oamenii cu care lucrezi și PLĂCEREA de a lucra cu colegii. Fac parte din echipa Romaltyn Mining încă de la începuturi, am lucrat și lucrez cu oameni în care am încredere și mă bucur în fiecare minut de ceea ce fac alături de colegii mei. Pentru mine, acesta este cel mai avantajos loc de muncă.”

Răducu Ghișa – Gestionar

„Romaltyn este pentru mine a doua șansă de a-mi exercita meseria acasă, aproape de familie, în condiții de performanță organizatorică și tehnologică, într-un colectiv care te predispune la a-ți dori mai mult și unde recompensa este pe măsura efortului.”

Aurel Zaharia - Șef Iazul de decantare Aurul

„A lucra la ROMALTYN MINING este o mare responsabilitate – atât PROFESIONALĂ, pentru că implică abilități și cunoștințe temeinice pentru un proiect UNICAT în ROMÂNIA până la ora actuală, dar mai ales CIVICĂ. Spun civică pentru că, practic, se rezolvă prin profilul de activitate al societății o MARE PROBLEMĂ pentru întreg orașul – aceea a poluării continue, datorită depozitelor miniere create de-a lungul anilor, care poluează sistematic mediul prin apele de infiltrație.”

Adrian Popa – Șef Serviciu Achiziții și Import-Export

„În decursul anilor, am dezvoltat o colaborare strânsă în colectivul electromecanic și cu șefii ierarhici, reușind întotdeauna să rezolvăm orice probleme apărute.

Condițiile de muncă au fost și sunt asigurate, există dotare cu echipament de lucru și protecție, cu scule și dispozitive din cele mai bune. Drepturile salariale au fost achitate la timp și integral.

Sunt pregătit să fac față provocărilor viitoare și am cea mai mare dorință sa repornim uzina la parametrii proiectați.

A lucra în Romaltyn este o satisfacție deosebită; am ocazia să mă perfecționez continuu pe linie profesională și să asigur familiei un trai de viață normal, datorat siguranței locului de muncă.”

Ilie Crăciun Pop – Responsabil energetic și Întreținere electromecanică